Bean's Place Forums
   Bean's Support and Announcements
    Register Arcade  •  FAQ  •  Search  •  Login     
It is currently Wed May 24, 2017 4:58 pm

All times are UTC + 10 hours [ DST ]



Welcome
Welcome to bean

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error: Folder not available--and fix
PostPosted: Sat Aug 08, 2015 12:56 am 
Offline

Joined: Sat Feb 13, 2010 5:19 am
Posts: 13
First, let me say I love this program. It has saved my butt several times.

I have AutoVer running on older laptops with no issues. I installed it on my new PC, but this time running as a service. I copied my settings over to the new PC but I got errors like this:
Code:
2015-08-07 08:19:52.236   T12   Info   Config Loaded   AutoVer.xml
2015-08-07 08:19:52.238   T12   Info   Watching   RTTP: \\susapp30964\f$\apps\RTTP\VB -> \\sustolfp02\mis094$\Bruce\LOF\PC\Backups\RTTP\
2015-08-07 08:19:52.266   T12   Info   Folder not available   \\?\UNC\susapp30964\f$\apps\RTTP\VB\
I thought perhaps there was a problem with the UNC paths, so I used the [...] button to find and click on them--no change. Then I created a share on the destination folder and gave Everyone full control over it changing the path to point to it. That worked, but will only work if I have admin rights on the server in question--something I don't always have.

Apparently the problem was that the service is running under the local system account and not my own (naturally, since passwords can expire and you don't want the service to fail). Maybe I should have changed the user the service is running under or maybe that should be an option during installation.

I was also getting this error:
Code:
Warn   AutoVer.ini write error   Access to the path 'C:\ProgramData\AutoVer\AutoVer.ini' is denied.
Which I fixed by giving "Users" full control over this folder in Advanced Sharing.

Also, a very minor bug: when clicking on the [View Log] button, I get two copies of notepad showing the log file.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error: Folder not available--and fix
PostPosted: Fri Aug 28, 2015 4:51 am 
Offline

Joined: Sat Feb 13, 2010 5:19 am
Posts: 13
After playing around with this some more, I was unable to get backups to update automatically using AutoVer as a service. So I switched to running it the normal way (as a program in the notification area). This creates backups ok but the compare feature is broken. That is, when you try to compare a backup to the current, it apparently does not pass the file names because it gets a file error.

So I reverted to version 2.10. I really hope this can get resolved.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred