Bean's Place Forums
   Bean's Support and Announcements
    Register Arcade  •  FAQ  •  Search  •  Login     
It is currently Tue Apr 25, 2017 9:58 am

All times are UTC + 10 hours [ DST ]



Welcome
Welcome to bean

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Service Mode
PostPosted: Thu Aug 20, 2015 8:53 am 
Offline

Joined: Wed Aug 13, 2014 4:29 am
Posts: 4
I have tried to install AutoVer as a service on two machines that are running Windows 10. In both cases, the new watcher does not appear on the main screen. However, if I install AutoVer as a program the watcher does appear on the main screen and functions normally. Any suggestions as to what the problem might be would be appreciated.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred